4 ianuarie 2009

Biografie - Play&Win

Play&Win este un proiect format din 3 compozitori care incearca de cativa ani sa se lanseze. Intre timp au compus hituri pentru alte trupe, precum Activ, Akcent, 3SE, Impact, Inna. Sunt trei tineri ,care au adus un suflu nou in muzica din Romania, prieteni de mici , au provenit din familii modeste insa au fost incurajati sa isi urmeze pasiunea pentru muzica.

La 17 ani au parasit orasul lor natal Alba Iulia hotarati sa isi urmeze visul, acela de a compune pentru cele mai in voga trupe din Romania. Drumul catre succes nu a fost atat de usor pe cat se asteptau dar munca lor a dat roade ceva mai tarziu.
Pana nu demult ei au hotarat sa sparga granitele anonimatului si sa porneasca o campanie de promovare a echipei Play & Win.

Lovitura au dat-o cu albumul “S.O.S” al baietiilor de la Akcent, cu bine cunoscutul hit international “Kylie”, avand ca urmare o gramada de productii muzicale pentru aproape toate trupele cunoscute de pe piata muzicala romaneasca.

Astfel echipa formata din acesti 3 baieti talentati a inceput sa prospere foarte mult, asta si datorita intelegerii foarte bune care exista intre ei.

A urmat randul celor de la Activ sa vina la baieti pentru colaborare din care s-au nascut hiturile “SUPERSTAR” si “LUCRURI SIMPLE” plus inca doua piese “DOR” si “HEAVEN”. Apoi “ALATURI DE INGERI” a celor de la 3SE, “OARE UNDE ESTI” semnata SISTEM, ANDRA – “WE GO CRAZY” .

Un alt produs 100% este INNA. Ei spera ca pe viitor sa aiba cat mai multe concerte impreuna pentru ca sunt “copii lor” muzicali. Desi sunt oarecum la inceput de drum trupa PLAY & WIN au pana in prezent peste 300 de melodii la uniunea compozitorilor dar sunt multi factori care interzic ca o piesa sa devina hit sau o trupa sa devina cunoscuta.

Putini compozitori se pot lauda cu un succes international. Iata ca echipa Play & Win este la al doilea dupa Akcent – “Kylie” urmand hitul “Hot” al Innei. Poate succesul si talentul lor nu era descoperit daca nu exista Viorel Sipos de la 3 Sud Est. Echipa Play & Win promite cat mai multe piese frumoase in perioada ce va urma.

Ca motto al trupei “we like to play with music…and we always win

MEMBRI:

Barac Sebastian Alexandru (15 aprilie 1984)

Nascut in Medias, Jud. Sibiu, la varsta de 3 ani s-a mutat impreuna cu familia la Alba Iulia. La varsta de 12 ani a urmat cursul unei clase speciale de sport , mai tarziu devenind membru al echipei de handbal al liceului militar din Alba Iulia , pana la varsta de 19 ani cand a decis sa se implice in muzica mult mai mult asa ca si-a luat adio de la sportul de performanta si s -a inscris la Universitatea Hiperyon din Bucuresti sectia actorie (zi) pe care a terminat- o in 2006 -2007.

A studiat percutia pe care o adora de mic copil si chitara .9 ani de zile i-a luat sa invete si sa studieze cum sta treaba cu industria muzicala ori munca de studio pentru ca mai apoi sa inceapa sa lucreze pentru artisti in adevaratul sens al cuvantului.

Botezan Marcel (14 august 1985)

A terminat Liceul de Lucrari Publice din Alba Iulia .Momentan este student la Facultatea de Psihologie din Constanta. Cheia succesului pentru el este o echipa bine inchegata, intelegere si binenteles talent.

Bolfea Radu (9 decembrie 1984)

A urmat clasele Liceului de Muzica si Arte Plastice Alba - Iulia timp de 12 ani. Tot acolo a studiat pianul si chitara dar terminand liceul la o sectie teoretica. Momentan este student in Constanta la o facultata de Psihologie dar spune ca nu este motivul real pentru care locuieste in Constanta. Pentru el muzica a fost mai mult decat o pasiune a fost un vis.



Sursa: Aici